• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Rola opieki społecznej w wsparciu seniorów.

Autentyczna pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na globie nie dostaniemy tak porządnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najważniejszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Jednak mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ukochana strawa Włochów. Włosi ubóstwiają pasty w każdej postaci. Ziemniak są tu jedzone sporadycznie, niemniej jednak makarony praktycznie można spotkać nieomalże w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie zobaczyć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z koronnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak trafnego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron jedzony jest we Włoszech przez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy szybkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o artykuły sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.

1. Artykuł

2. Blog

3. Jak to zrobić

4. Więcej informacji

5. O nas

Categories: Zdrowie

Comments are closed.